Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 156 1.8 - не пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 156 1.8 - не пали

Не съм я палил от 1седмица и в момента мога да отключа само вратите и то с ключът а не с централното. Неще и да завърти ключа за да запали ... някакви идеи как да се преборя с проблема?

купи си акумулатор
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

да тва вече ми стана ясно, има ли опасност да се прецака електрониката до 3 дни?

Comment

Нема опрасности колега. Сабирай пари и си купувай акомулация Нещо BOSCH или VARTA, или пък Acdelco...избора е голям.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

пък ако си заредиш стария, току виж изкарал още два три месеца до зимата
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

ам що е паднал тоз акумолатор... време ли му е дошло или се съмнисваш в нещо ???
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от nightfoxhu Покажи съобщение
              Не съм я палил от 1седмица и в момента мога да отключа само вратите и то с ключът а не с централното. Неще и да завърти ключа за да запали ... някакви идеи как да се преборя с проблема?
              Да не би да си забравил плоафона в купето да свети ? и за това да е паднал акумолатора.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

включена аларма до падане на акумулатора или изобщо някакви консумации? а може и акумулатора да ти е заминал...
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

ами бях забравил радиото и преди тва я бях палил пак преди 2 седмици и явно му е дошло в повече... просто не бях в БГ и нямаше как ... ще я зареда с другата ми бракма и ще стане ... просто ме интересуваше дали няма опасност за електрониката, че преди един фиат ми правеше такива проблеми, чеее .... мерси много за помощта

Comment

батко тоя огромен подпис силно ти препоръчвам да го редуцираш
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

значи дадоха ми ток, стоях така 5 6 минутки, но аха да запали и всичко угасва, чаках още 2 минути дали ще стане нещо, но пак същата работа. Дали не трябва повечко време да постои или би трябвало да е запалила?

PS Някой да има идея как се редактира подписа, че мен само ми гу визуализира кгато дам за промяна...?
                      Last edited by nightfoxhu; d.m.y г., 20:56.

Comment

сложи друг читав акумулатор и виж дали ше запали после мисли за твоя...
                        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

На заминал акумолатор с 5,6 минутки ток от друга кола(предполгам това имаше предвид под "дадоха ми ток") изобщо няма да му помогнеш. Намери си зарядно или читав акумолатор поне за проба. Откъде си? Някой колега може да ти услужи.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

абе аз го имах същия проблем...
                            начи вземи зарядно и зареди за 12 часа твоя акумулатор после го сложи и ако пак няма ток направо ходи вземи нов, а и може да сложиш от някоя друга кола да видиш дали всичко ще ти е 6
                            ако опреш до акумулатор аз взех Искра 62AH защото по-голям не влизаше има и други марки виж бях пуснал тема някъде по-долу виж как са се развили нещата там ..
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24198
                            Last edited by mi6onski; d.m.y г., 23:31.

Comment

Working...
                            X